WordPress Onderhoud

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld, maar de veiligheid van je website valt en staat bij goed onderhoud. Het is een illusie dat een website 100% ‘hack-proof’ kan zijn, maar we kunnen wel preventieve en actieve maatregelen nemen om de risico’s zo klein mogelijk te houden.Dit betekent dat je website up to date moet zijn en blijven.

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld, maar de veiligheid van je website valt en staat bij goed beheer.
Het is een illusie dat een website 100% ‘hack-proof’ kan zijn, maar we kunnen wel preventieve en actieve maatregelen nemen om de risico’s zo klein mogelijk te houden.Dit betekent dat je website up to date moet zijn en blijven.

Uw website veilig en up to date

Het bijhouden van content

Het bijhouden van de content van uw website is uiteraard een zeer belangrijk punt. Als de content niet volledig of onjuist is dan worden uw klanten niet goed geïnformeerd met alle gevolgen van dien. 

Vaak houden onze klanten dit zelf bij via het CMS (de achterkant) van Wordpress, maar als u dit ook liever aan ons over laat kan dat ook.

Het uitvoeren van Updates

Het up to date houden van WordPress zelf maar ook het thema en alle plug-ins is een vaak onderschat onderdeel. Verouderde onderdelen vormen vaak een groot veiligheidsrisico. Het is dan ook van groot belang dat dat dit gebeurt. 

Sommigen zien erg op tegen het updaten want wat als het mis gaat? ook wordt het updaten vaak op de lange baan geschoven of vergeten.  

Het maken van Back-ups

Het regelmatig maken van back-ups van je website is van zeer groot belang. Wanneer uw website gehacked wordt of door andere redenen beschadigd raakt, is het een geruststelling wanneer u weet dat binnen een paar minuten de backup kan worden terug gezet en uw website weer online is.

Wat zit in de onderhoudspakketten 

In alle pakketten zit altijd een complete backup zodat u, als er later toch iets niet meer 100% werkt na de updates, terug kunt naar de website versie van voor het onderhoud. Ook zit er standaard een check in om te kijken of er onderdelen extra kwetsbaar zijn ( vulnerability check). 
Hieronde ziet je de verschillende onderdelen die in de pakketten terug vindt.

Backup

Naast het maken van een backup voor elk onderhoud bevat elk onderhoudspakket een periodieke backup, afhankelijk van het gekozen onderhoudspakket is dat wekelijks of dagelijks. 

Updates

Het uitvoeren van alle updates. Wordpres core updates, thema's en het updaten van alle plugins (zowel actieve als niet-actieve) De frequentie is afhankelijk van het gekozen onderhoudspakket.

Opschonen

Het opschonen van spam commentaren en revisies is vanaf het Standaard onderhoudspakket beschikbaar, hier slipt je WordPress website niet dicht door deze overbodige rommel. 

WP Database onderhoud

Als je veel doet in het WordPress CMS zal je database  groeien. Het regelmatig verwijderen van overhead zal goed zijn voor de performance van je website.  Dit is vanaf het Standaard onderhoudspakket beschikbaar.

Check up

De security check zit standaard in elk onderhoudspakket, de frequentie is verschillend. Vanaf het Standaard onderhoudspakket zal ook een performance check uitgevoerd worden inclusief rapportage hiervan.

Monitoring

In het Professional onderhoudspakket zal ook monitoring uitgevoerd worden. Er zal naar de uptime van uw website gekeken worden en ook zullen alle broken links in kaart gebracht worden. 

Non Repository Plug-ins

Het updaten van de plug-ins is alleen van toepassing op de standaard in WordPress te downloaden plug-ins, uit de zogenaamde WordPress Repository. Indien u plug-ins heeft die op een andere manier verkregen zijn, bijv. los gekocht of gedownload bij een software ontwikkelaar dan zullen daar aparte afspraken over gemaakt dienen te worden. 

Prijzen

De inhoud van onze onderhoudspakketten is met zorg samengesteld. Mocht er toch nog iets zijn dat u graag anders wilt, neem dan even contact op dan zullen wij een pakket op maat voor u samenstellen. 
Lite
Wekelijkse backup
WP Core updates
 Thema updates
Plug-in updates
Maandelijkse Security Check
995 per maand *
Standaard
Dagelijkse backup
WP Core updates
Thema updates
Plug-in updates
Spam & Revisies Opschonen
DB Onderhoud
Maandelijkse Security check
Maandelijkse Performance check
1995 per maand *
Professional
Dagelijkse backup
WP Core updates
Thema updates
Plug-in updates
Spam & Revisies Opschonen
DB Onderhoud
Wekelijkse Security check
Wekelijkse Performance check
uptime monitor
Link monitor
3995 per maand *
* Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en zullen per kwartaal gefactureerd worden.
databaselockcogscreensmilelayers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram